+40 733 073 975 office@crmedia.ro

Distributie pliante

distributie-pliantePliantul, flyerul sau fluturasul sunt forme de reclame pe hartie, destinate distribuirii, atat in spatiile publice, hand-to-hand, cat si in cutiile postale sau in clanta usilor.

Pliantele sau flyerele sunt “arma” perfecta a restaurantelor, a pizzeriilor sau a altor tipuri de afaceri locale pentru a-si face cunoscute ofertele.

C&R Media ofera o gama variata de formate de pliante, ajutandu-te sa iti afisezi ofertele in fata unui public targetat. Raspunsul primit in urma distributiei de pliante este instant, astfel incat recuperarea investitiei este, practice, imediata.

Serviciile de distributie de pliante, distributie de flyere sau fluturasi oferite de C&R Media sunt la nivel nationa, incepand cu marile orase, Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj, Constanta, Brasov, etc… Pentru a vedea ce presupune fiecare format din mixul de distributie de pliante, flyere sau fluturasi, da un clik pe imaginea descriptive si nu uita sa ne trimiti o cerere de oferta personalizata pentru a te ajuta sa-ti eficientizezi costurile legate de promovare.

Mai multe detalii:

Door drop
Door Hanger
Drop Mail
Hand To Hand
Sampling