+40 733 073 975 office@crmedia.ro

E-mail Marketing

11038423_l[1]Email Marketing este metoda de promovoare online a unei afaceri prin intermediul adreselor de mail. Aceasta metoda are rolul de a familiariza potentialul client cu afacerea promovata si de a ii creste increderea in serviciile si produsele oferite. Se foloseste mai mult pentru informare decat pentru promovare. De aceea rezultatele se vad pe termen lung.

Avantajele majore ale Email Marketingului sunt:

  • Pretul – este un serviciu extrem de accesibil;
  • Impactul – casuta de email este perceputa ca un element intim, de aceea mesajele primite prin aceasta metoda sunt acceptate mai usor
  • Conversia – suntem bombardati zilnic cu mii de mesaje publicitare, de aceea am devenit imuni la acestea. Nu suntem capabili sa ne amintim decat cel mult 3 reclame vazute pe strada intr-o zi. Nu acelasi lucru se intampla si in czul emailului. Mesajul ramane in casuta de email si poate fi citit chiar si dupa cateva zile, de aceea clientii veniti in urma unei campanii de email marketing sunt mai multi decat cei veniti in urma unei campanii clasice de marketing.
  • Folow-Up – avand adresele de email ale abonatilor, ne putem intoarce oricand cu noi produse si oferte, maximizand astfel profitul afacerii.