+40 733 073 975 office@crmedia.ro

Publicitate Outdoor

outdoor

Publicitatea outdoor sau publicitatea stradala este cea mai cunoscuta si, totodata, cea mai folosita metoda de a transmite mesajul publicitar catre consumator.

Publicitatea outdoor este cunoscuta din celeme mai vechi timpuri. Chiar din vremea Egiptului Antic, negustorii isi puneau tablite in strada pentru a-si face cunoscute produsele. In perioada Romei Antice mesajele erau pictate pe pereti, in scopul promovarii jocurilor publice, a afcerilor locale sau pentru a chema alegatorii la vot.

In Romania, publicitatea outdoor a avut o evolutie extraordinara dupa perioada comunista, devenind principal metoda prin care afacerile isi fac cunoscute produsele si serviciile.

C&R Media pune la dispozitie un intreg mix de publicitate outdoot cu suporturi media in principal in Bucuresti, Timisoara, dar si in alte orase din tara. De asemenea, C&R Media ofera consultant personalizata in alegerea celei mai bune variante pentru dezvoltarea unei afaceri.

outdoor advertisingPentru a vedea descrierea fiecarui format si cum te poate ajuta in promovarea produselor sau serviciilor, da click pe numele fiecaruia.
Nu uita sa ne trimiti o cerere de oferta personalizata pentru a te ajuta sa-ti transformi cheltuielile cu publicitatea intr-o investitie extreme de profitabila.

Mai multe detalii:

Backlit
Banner Stradal
Billboard
Bus Shelter & Citilight
Mesh
Prisma
Scroller
Trivision